Nieuwsbericht

BING zoekt een startende onderzoeker

Ben jij onlangs afgestudeerd of net een aantal jaar aan het werk en op zoek naar een afwisselende en een spannende (eerste) baan als onderzoeker/adviseur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Steeds meer organisaties zien het belang van een integere bedrijfsvoering waarbij aandacht is voor integriteit en een sociaal veilig werkklimaat. BING faciliteert en ondersteunt zijn opdrachtgevers bij het bevorderen en borgen van de integriteit van de organisatie en van een sociaal veilig werkklimaat. Ter versterking van ons gezellige en deskundige team zijn wij op zoek naar een ondernemende en enthousiaste startende onderzoeker/adviseur die oog heeft voor detail en altijd nieuwsgiering is naar hoe de spreekwoordelijke vork in de steel steekt.

Wie zijn wij?

BING is al bijna twintig jaar een toonaangevend bureau dat onderzoek verricht en training en advies verzorgt rondom integriteit en omgangsvormen. Van oudsher zijn wij de expert op het gebied van integriteit en omgangsvormen voor Nederlandse gemeenten. Door onze specifieke advies- en onderzoekservaring voeren wij momenteel opdrachten uit voor zowel (semi-)overheidsorganisaties als private organisaties en zijn onze opdrachtgevers zeer divers qua omvang en achtergrond. Onze dienstverlening bestaat voor een groot deel uit het verrichten van onderzoeken naar mogelijke integriteitsschendingen (belangenverstrengeling, fraude, diefstal, etc.), onderzoeken naar ongewenste omgangsvormen ((seksuele) intimidatie, discriminatie, pesten), incident- en calamiteitenonderzoek en cultuuronderzoeken. Naast deze repressieve diensten ondersteunen wij onze opdrachtgevers op het gebied van preventie door onder andere advies over integriteitsbeleid en beleid gericht op een sociaal veilige werkomgeving inclusief beheersingsmaatregelen om risico’s te kunnen verkleinen. Tevens verzorgen wij trainingen en workshops op maat op het gebied van integriteit en omgangsvormen.

Wat bieden wij jou?

Het werk bij BING brengt je in contact met een grote verscheidenheid aan organisaties, zoals gemeenten, provincies, zorg- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties en allerlei verschillende bedrijven door heel Nederland. Het houden van interviews, het onderzoeken van dossiers en het opstellen van rapportages zijn veel voorkomende onderzoekswerkzaamheden in onze onderzoeken. Elk onderzoek wordt uitgevoerd door een team van meestal drie à vier collega’s waarin je in ieder geval samenwerkt met één onderzoeksleider en één van de drie partners van BING. Het kernteam van BING bestaat uit circa vijftien – voor het merendeel – academisch geschoolde medewerkers. Daarnaast werken wij met een ruime groep van zelfstandige trainers, onderzoekers, vertrouwenspersonen en adviseurs die naar behoefte voor de verschillende opdrachten worden ingezet.

Wij bieden een dynamische werkomgeving waarin je veel vrijheid krijgt in het werk en je verdere ontwikkeling. Je kunt je eigen tijd indelen en krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Wij gaan uit van een dienstverband tussen de 32 en 40 uur per week. Wij vragen enige flexibiliteit met betrekking tot de werktijden, als de werkzaamheden daarom vragen, waarbij een gezonde balans tussen werk en je privéleven centraal staat. Je komt in een gezellig team terecht met enthousiaste, deskundige en leergierige collega’s.

Verder bieden wij jou:

  • Een marktconforme beloning inclusief gunstige pensioenregeling.
  • Vakantiegeld (volledig maandsalaris) en een dertiende maand.
  • Vaste, netto onkostenvergoeding.
  • Dertig vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
  • Een laptop en zakelijke telefoon.
  • Een passende mobiliteitsregeling (leaseauto, kilometervergoeding of OV-vergoeding).
  • Winstdeling, omdat we je inzet waarderen.
  • Afwisselend thuis, op kantoor en bij de klant op locatie werken.
  • Voordelig gezond blijven, omdat wij aangesloten zijn bij Bedrijfsfitness Nederland.

Geen enkele week is hetzelfde. Dus ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende (eerste) baan, dan ben je bij ons aan het goede adres. Creatief ondernemerschap wordt zeer gewaardeerd en gestimuleerd om ons bedrijf verder te laten groeien. Doordat we een relatief kleine en platte organisatie zijn, hanteren we korte lijnen, schakelen we snel en kun je veel invloed hebben.

Wie ben jij?

Je bent enthousiast, nieuwsgierig, leergierig en bereid om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen samen met jouw collega’s. Met jouw persoonlijke groei draag je bij aan de verdere groei van BING. Je wilt je blijven ontwikkelen door nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe (soorten) organisaties te leren kennen en door te werken aan product- en dienstontwikkeling. Je kan goed samenwerken en bent in staat zelfstandig zaken op te pakken. Wij zoeken iemand die proactief is, analytisch sterk is en hoofd- en bijzaken van elkaar kan scheiden. Je bent goed in staat je oordelen uit te stellen, goed te luisteren en door te vragen en belangen af te wegen. Ook beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en gaat schrijven jou makkelijk af. Je bent flexibel als persoon en qua agenda, stressbestendig, open, collegiaal en je hebt een goed gevoel voor humor. Je bent in het bezit van een rijbewijs en bereid om opdrachten door het hele land uit te voeren en je vindt het leuk om meerdere (kortdurende) projecten tegelijk te doen met verschillende collega’s.

Qua achtergrond beschik je over academisch werk- en denkniveau en je bent geïnteresseerd in het werken aan integriteit en een sociaal veilig werkklimaat. Je bent onlangs afgestudeerd of je bent een aantal jaren (maximaal drie) werkzaam en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een juridische, bestuurskundige bedrijfseconomische of financiële achtergrond is een pré.

Interesse?

Heb je bij het lezen van voorgaande het gevoel: dit past perfect bij mij! Stuur dan uiterlijk 31 oktober 2023 je motivatie en je cv naar info@bureauintegriteit.nl. Mocht je vragen hebben dan kun je uiteraard ook even contact opnemen met BING via 033-2474300 of stuur een WhatsAppbericht aan onze partner Bart de Jong (06-44014552).

 

Relevant

Bekijk alle artikelen die gerelateerd zijn aan het geselecteerde artikel.

Foto van Bewoners wanen zich veilig

Bewoners wanen zich veilig

Diefstal in de zorg Laatst deed zich een casus voor in een woonzorgcentrum waarbij sprake was van...

Verder lezen
Foto van Tijdelijke vervanging officemanager

Tijdelijke vervanging officemanager

Voor ons gezellige en groeiende team, zoeken wij een enthousiaste en accurate officemanager voor 24 ...

Verder lezen
Foto van Joost Klein

Joost Klein

Een advocaat liet optekenen dat een persoon in het recht onschuldig is tot het tegendeel bewezen is....

Verder lezen