De Helpdesk Integriteit van BING: een objectief advies

Iedereen wikt en weegt weleens over wat te doen in een lastige situatie. Denk hierbij aan een werkinhoudelijk dilemma, de vraag of iets een vermoeden van niet-integer gedrag oplevert of aarzeling over de vraag bij wie je terecht kunt bij ongewenste omgangsvormen en hoe je dat aanpakt. Een onpartijdig en objectief klankbord kan u helpen om zaken op een rij te zetten en mogelijke vervolgstappen te ondernemen.

 

Helpdesk Integriteit

BING biedt eerstelijns ondersteuning op het terrein van integriteitsvraagstukken en omgangsvormen. U kunt met praktische en juridische integriteitsvragen bij ons terecht via een speciaal telefoonnummer of e-mailadres. Uw organisatie sluit daarvoor een (basis)abonnement bij BING af, waarmee medewerkers en/of bestuurders binnen uw organisatie vertrouwelijk met de Helpdesk Integriteit van BING contact op kunnen nemen.

 

Vertrouwelijk

De contacten met BING worden vertrouwelijk behandeld. Eventuele vervolgstappen worden uitsluitend ontplooid met instemming van degene die het contact heeft gezocht. Hiermee wordt een mogelijkheid gecreëerd om medewerkers en bestuurders een veilig loket te bieden voor vragen en dilemma’s.

    Download de flyer

    En ontvang hem direct in je mail!


    Nieuwsbrief

    Krijg het laatste BING nieuws direct in je inbox.