Nieuwsbericht

Anne van Kessel

Graag stellen wij Anne van Kessel voor!

“Mijn naam is Anne (Marie) van Kessel. Ik ben kortgeleden bij BING gestart als (senior) adviseur/trainer integriteit. Ik heb een achtergrond als jurist Staats- en bestuursrecht, de Grotius-opleiding ruimtelijke ordenings- en milieurecht gevolgd en daarnaast opleidingen als trainer en coach. Ik heb ruim veertien jaar voor verschillende overheidsorganisaties gewerkt, waaronder verschillende ministeries, gemeenten en provincies. Ik adviseerde en gaf trainingen aan ambtenaren en bestuurders over de toepassing van de Wet Bibob op onder andere subsidies, het omgevingsrecht en aanbestedingen, organiseerde (online) evenementen en gaf trainingen morele oordeelsvorming. Het afgelopen jaar heb ik mij als adviseur beziggehouden met digitalisering en openbaarheid van overheidsinformatie.

Het onderwerp integriteit vind ik enorm interessant en belangrijk. In mijn ogen zijn integere organisaties essentieel voor het vertrouwen van externe stakeholders en een voorwaarde voor een gezond werkklimaat voor medewerkers. Ik ben al sinds mijn studie geboeid door de vraag wat (moreel) het juiste is om te doen, wat een persoon en organisatie integer maakt en hoe dit bevorderd kan worden. In mijn vrije tijd sport ik graag in de natuur en speel ik viool.

Bij BING werken resultaatgerichte en bevlogen collega’s, die allemaal hart hebben voor het onderwerp integriteit. Dit geeft mij energie en ik voel mij erg thuis. Ik kijk er naar uit om mij verder te ontwikkelen als adviseur en trainer op het brede terrein van integriteit en vooral mijn kennis en ervaring voor de klanten van BING in te zetten!”

Relevant

Bekijk alle artikelen die gerelateerd zijn aan het geselecteerde artikel.

Foto van Bewoners wanen zich veilig

Bewoners wanen zich veilig

Diefstal in de zorg Laatst deed zich een casus voor in een woonzorgcentrum waarbij sprake was van...

Verder lezen
Foto van Tijdelijke vervanging officemanager

Tijdelijke vervanging officemanager

Voor ons gezellige en groeiende team, zoeken wij een enthousiaste en accurate officemanager voor 24 ...

Verder lezen
Foto van Joost Klein

Joost Klein

Een advocaat liet optekenen dat een persoon in het recht onschuldig is tot het tegendeel bewezen is....

Verder lezen