Nieuwsbericht

Anne van Kessel

Graag stellen wij Anne van Kessel voor!

“Mijn naam is Anne (Marie) van Kessel. Ik ben kortgeleden bij BING gestart als (senior) adviseur/trainer integriteit. Ik heb een achtergrond als jurist Staats- en bestuursrecht, de Grotius-opleiding ruimtelijke ordenings- en milieurecht gevolgd en daarnaast opleidingen als trainer en coach. Ik heb ruim veertien jaar voor verschillende overheidsorganisaties gewerkt, waaronder verschillende ministeries, gemeenten en provincies. Ik adviseerde en gaf trainingen aan ambtenaren en bestuurders over de toepassing van de Wet Bibob op onder andere subsidies, het omgevingsrecht en aanbestedingen, organiseerde (online) evenementen en gaf trainingen morele oordeelsvorming. Het afgelopen jaar heb ik mij als adviseur beziggehouden met digitalisering en openbaarheid van overheidsinformatie.

Het onderwerp integriteit vind ik enorm interessant en belangrijk. In mijn ogen zijn integere organisaties essentieel voor het vertrouwen van externe stakeholders en een voorwaarde voor een gezond werkklimaat voor medewerkers. Ik ben al sinds mijn studie geboeid door de vraag wat (moreel) het juiste is om te doen, wat een persoon en organisatie integer maakt en hoe dit bevorderd kan worden. In mijn vrije tijd sport ik graag in de natuur en speel ik viool.

Bij BING werken resultaatgerichte en bevlogen collega’s, die allemaal hart hebben voor het onderwerp integriteit. Dit geeft mij energie en ik voel mij erg thuis. Ik kijk er naar uit om mij verder te ontwikkelen als adviseur en trainer op het brede terrein van integriteit en vooral mijn kennis en ervaring voor de klanten van BING in te zetten!”

Relevant

Bekijk alle artikelen die gerelateerd zijn aan het geselecteerde artikel.

Foto van Leidraad Goed bestuur

Leidraad Goed bestuur

Vijf concrete reflecties om integriteit & goed bestuur te verankeren in het DNA van de overheid. Lees hier meer over in dit artikel!

Verder lezen
Foto van BING zoekt een startende onderzoeker

BING zoekt een startende onderzoeker

BING is op zoek naar een ondernemende en enthousiaste startende onderzoeker/adviseur die oog heeft voor detail.

Verder lezen
Foto van Reactie BING op berichtgeving onderzoek D66

Reactie BING op berichtgeving onderzoek D66

Bureau Integriteit reageert op de berichtgeving rond het onderzoek in opdracht van het Landelijk Bestuur van D66.

Verder lezen