Nieuwsbericht

Anne van Kessel

Graag stellen wij Anne van Kessel voor!

“Mijn naam is Anne (Marie) van Kessel. Ik ben kortgeleden bij BING gestart als (senior) adviseur/trainer integriteit. Ik heb een achtergrond als jurist Staats- en bestuursrecht, de Grotius-opleiding ruimtelijke ordenings- en milieurecht gevolgd en daarnaast opleidingen als trainer en coach. Ik heb ruim veertien jaar voor verschillende overheidsorganisaties gewerkt, waaronder verschillende ministeries, gemeenten en provincies. Ik adviseerde en gaf trainingen aan ambtenaren en bestuurders over de toepassing van de Wet Bibob op onder andere subsidies, het omgevingsrecht en aanbestedingen, organiseerde (online) evenementen en gaf trainingen morele oordeelsvorming. Het afgelopen jaar heb ik mij als adviseur beziggehouden met digitalisering en openbaarheid van overheidsinformatie.

Het onderwerp integriteit vind ik enorm interessant en belangrijk. In mijn ogen zijn integere organisaties essentieel voor het vertrouwen van externe stakeholders en een voorwaarde voor een gezond werkklimaat voor medewerkers. Ik ben al sinds mijn studie geboeid door de vraag wat (moreel) het juiste is om te doen, wat een persoon en organisatie integer maakt en hoe dit bevorderd kan worden. In mijn vrije tijd sport ik graag in de natuur en speel ik viool.

Bij BING werken resultaatgerichte en bevlogen collega’s, die allemaal hart hebben voor het onderwerp integriteit. Dit geeft mij energie en ik voel mij erg thuis. Ik kijk er naar uit om mij verder te ontwikkelen als adviseur en trainer op het brede terrein van integriteit en vooral mijn kennis en ervaring voor de klanten van BING in te zetten!”

Relevant

Bekijk alle artikelen die gerelateerd zijn aan het geselecteerde artikel.

Foto van De week van de integriteit

De week van de integriteit

BING is partner van de Week van de Integriteit 2023, die van vrijdag 1 december tot en met vrijdag 8...

Verder lezen
Foto van Fraude op de werkplek

Fraude op de werkplek

Een van onze opdrachtgevers werd geconfronteerd met vermissing van contant geld uit een kluis in een...

Verder lezen
Foto van Twijfels delen doe je thuis maar

Twijfels delen doe je thuis maar

Twijfels delen doe je thuis maar En ook op je werk Herken je dit? ‘Daadkrachtig, overtuigend, ...

Verder lezen