Home Advies

Advies

Integriteitsadvies voor organisaties
Binnen elke organisatie is integriteit van de medewerkers en het integer omgaan met klanten en leveranciers de basis voor een optimaal functioneren van de organisatie. Daarom besteedt BING niet alleen veel aandacht aan interne processen, maar ook aan hoe de buitenwereld over uw (ambtelijke) organisatie of bedrijf denkt. Heeft u het vertrouwen van burgers, beslissingmakers en de media? Wordt uw organisatie omschreven als ‘betrouwbaar’, ‘integer’, ‘eerlijk’, ‘oprecht’ en ‘smetteloos’? Gaan uw afnemers/klanten (ook) daarom met u in zee? Een integere organisatie is een absolute voorwaarde voor het functioneren van uw organisatie. Met integer gedrag is veel te winnen, maar bij ongewenst gedrag nog meer te verliezen!

Advies in integriteit
BING ondersteunt organisaties bij het vormgeven en beoordelen van hun integriteitsbeleid. Daarbij maken wij gebruik van zeer ervaren en multidisciplinair samengestelde teams. BING traint bestuurders, managers en medewerkers in het op integere wijze uitvoering geven aan de taken van de organisatie. Bovendien adviseert BING bij het nemen van de juiste preventieve maatregelen om integriteitsschendingen en integriteitsincidenten te voorkomen.

Iets voor u?
Wilt u voor uw organisatie ook (vrijblijvend) advies op het gebied van integriteit? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Werkman, een e-mail sturen naar info@bureauintegriteit.nl of bellen naar 033-2474300.


Referentie ontwerpen integriteitsbeleid

Opdrachtgever: Gemeente Harlingen
Contactpersoon: W. Flikkema
Opdracht: Het ontwerpen van het integriteitsbeleid van de gemeente (in de periode september-november 2015).

“Van het moment van uitzetten van de opdracht tot de daadwerkelijke afronding is het contact zeer professioneel en prettig geweest.”

“De aangeleverde documenten waren van een zeer goede kwaliteit en de juridische kennis en kwaliteit zijn zeer goed. Het contact verliep prettig, zakelijk en professioneel. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking.”

Top