Uncategorized

BING op congres HRM in de zorg

Bent u HR-professional? En werkzaam in de zorg? Op dinsdag 17 september a.s. vindt het jaarlijkse congres ‘HRM in de Zorg’ plaats in Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch. Het congres is de afgelopen 13 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, het grootste congres op het gebied van HR in de zorg, en wordt voornamelijk bezocht door HR-adviseurs, managers en directeuren afkomstig uit verschillende lagen van de gezondheidszorg. Het thema van het congres, dat specifiek gericht is op de beroepsgroep HR, is dit jaar: ‘Voorbij organisatiegrenzen en zorgsectoren.’ Ook BING is er dit jaar bij als exposant; u kunt ons bezoeken op de informatiemarkt, waar wij onder meer het integriteitsspel Reflect Zorg presenteren.

Het congres besteedt onder meer aandacht aan actuele veranderingen op de arbeidsmarkt, HR-beleid en de toekomst van HRM in de zorg. Het programma bestaat uit een aantal lezingen, praktijkcases, workshops, een informatiemarkt en een netwerkborrel. Een greep uit het blokkenschema:

  • Keynote spreker: ‘Gamification in de zorg: preventiemiddel voor vitaliteit, re-integratie en burn-out?’ (Bart Hufen, BrandNewGame)
  • Keynote spreker: ‘Waarden gedreven leiderschap, met impact!’ (Prof. dr. Gabriël Anthonio, Rijksuniversiteit Groningen en
  • Verslavingszorg Noord-Nederland)
  • Workshop: ‘Het boeien en binden van nieuwe medewerkers in de zorg’ (Appical)
  • Workshop: ‘Personeelsscreening in de zorg’ (Validata Group)
  • Praktijkcase: ‘Hoe krijg je als HR-adviseur meer invloed op het behoud van je mensen?’ (onderzoek Anouk ten Arve, IZZ)

Benieuwd geworden? Kijk voor meer informatie op www.hrmindezorg.nl of in de nieuwsbrief. Wij zien u graag op 17 september!

Relevant

Bekijk alle artikelen die gerelateerd zijn aan het geselecteerde artikel.