15

nov

Bijeenkomst integriteitsspel Reflect

Veel woningcorporaties hebben het onderwerp integriteit hoog op de agenda staan en organiseren regelmatig activiteiten om het onderwerp levend te houden. Daarbij is het een uitdaging om iedere keer een afwisselend en origineel programma te organiseren. Dat is de reden geweest dat wij met Morals at Work voor woningcorporaties een speciale versie van het integriteitsspel Reflect hebben ontwikkeld. Een laagdrempelig en interactief bordspel dat niet alleen leerzaam is, maar ook heel leuk is om een keer te spelen.

Het spel laat alle integriteitsaspecten van het werk langskomen en stimuleert het bewustzijn dat nodig is om bij dilemma’s en/of een (dreigende) integriteitsschending adequaat te handelen. Het daagt deelnemers uit goede afwegingen te maken tussen eigen belang, teambelang en algemeen belang én om begrip te kweken voor de zienswijzen van anderen. Door het spelelement ontstaat vaak een leuke sfeer, waardoor ook aan teambuilding wordt gedaan.

Het spel is geschikt om tijdens een plenaire bijeenkomst met grote groepen te spelen, waarbij in groepjes van zes personen het spel aan een tafel wordt gespeeld. De bijeenkomst wordt ingeleid, begeleid en afgesloten door een ervaren adviseur van BING. Voor meer informatie over het spel, verwijzen wij naar deze pagina.

Om de afdelingshoofden P&O van woningcorporaties te laten kennismaken met Reflect, nodigen wij u graag uit om met ons een keer vrijblijvend het spel te spelen. Daartoe organiseren wij donderdagmiddag 19 januari 2017 een bijeenkomst. Mocht u zelf verhinderd zijn, dan kunt zich altijd laten vertegenwoordigen door een collega.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op het kantoor van BING aan de Van Boetzelaerlaan 34 te Amersfoort. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@bureauintegriteit.nl of te bellen naar 033-2474300. Voor meer informatie, ook voor referenties van woningcorporaties waar wij het spel reeds hebben gespeeld, kunt u met Christiaan Kooman contact opnemen.

Na aanmelding ontvangt u het programma van ons. In geval van te veel of te weinig aanmeldingen, zal worden gezocht naar een alternatieve datum of locatie.

Top