Home Advies Helpdesk Integriteit

Helpdesk Integriteit

De Helpdesk Integriteit van BING: een objectief advies
Iedereen wikt en weegt weleens over wat te doen in een lastige situatie. Denk hierbij aan het vermoeden of melden van ongewenst gedrag, pesten op het werk, vermoeden van seksuele intimidatie, subsidiegeldenonderzoek, onduidelijke aanbestedingsprocedures en belangenverstrengeling. Een onpartijdig en objectief klankbord kan u helpen om zaken op een rij te zetten en mogelijke vervolgstappen te ondernemen.

Helpdesk Integriteit
BING biedt eerstelijns ondersteuning op het terrein van integriteitsvraagstukken en omgangsvormen. U kunt met praktische en juridische vragen bij ons terecht via een speciaal telefoonnummer of e-mailadres. Uw organisatie sluit daarvoor een (basis)abonnement bij BING af, waarmee medewerkers en/of bestuurders binnen uw organisatie vertrouwelijk met de Helpdesk Integriteit van BING contact op kunnen nemen.

Vertrouwelijk
De contacten met BING worden vertrouwelijk behandeld. Eventuele vervolgstappen worden uitsluitend ontplooid met instemming van de beller. Hiermee wordt een mogelijkheid gecreëerd om medewerkers en bestuurders een veilig loket te bieden voor vragen en dilemma’s.

Meer informatie over onze Helpdesk Integriteit, vindt u in deze flyer.

Top